Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Op eiken gerookt Brits varkensvlees, 's nachts langzaam gegaard op het bot. Geserveerd met een traditionele barbecuesaus, rijst en een pittige rode ui-relish. Lees meer..
Op eiken gerookt Brits varkensvlees, 's nachts langzaam gegaard op het bot. Geserveerd met een traditionele barbecuesaus, rijst en een pittige rode ui-relish.
★★★★ TGO Magazine, mei 2021. "Aanbevolen: kwaliteitsingrediënten"
Een langzaam gegaarde favoriet
We hebben geen problemen als het gaat om onze Barbecue Pulled Pork. Elke schouder van varkensvlees is royaal bedekt met een zelfgemaakte kruidenrub, gerookt en vervolgens langzaam gekookt gedurende 15 uur. Terwijl het kookt, worden de smaken van de rokerig-zoete kruiden, het eikenhout en het vlees met elkaar vermengd totdat het varkensvlees van het bot schilfert. Met een flinke portie gepekelde rode uien voor extra pit, is dit een zoet, pittig, meerachtig gerecht - ideaal voor een avond rond het kampvuur.
Gewicht: 125 g (normaal) / 190 g (extra groot)
Calorieën: 610kcal (normaal) / 925kcal (extra groot)
Waterverbruik: 300 ml (normaal) / 450 ml (extra groot)
Ingrediënten: basmatirijst (57%), pulled pork (houtgerookte varkensschouder (19%), ciderazijn, demerarasuiker, citroen, specerijen, zout), ingelegde rode ui (rode ui (11%), rode wijnazijn, Demerara Suiker, Specerijen, Zout).
Allergenen: Geen.
Heel lekkere geur en smaak. Nodigt uit om te eten! Had misschien wel iets meer saus bij gemogen, maar verder echt een superlekker gerecht.
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen